30.04.2018

DUŠE VE SPOJENÍ S TĚLĚM SEMINÁŘ V EGYPTĚ 30.4. - 11. května

Čeká Vás desetidenní pobytový a prožitkový, kde kromě uvedeného tématu i oblíbených meditací a transů, budeme pracovat i s rodinnými a systemickými konstelacemi. S orientací na odhalení skrytých příčin pocitů viny, když o něco chcete požádat. Odhalíme a rozpustíme vzorce chování, toho, proč je pro nás někdy tak těžké být u sebe a ve svých pocitech.




Zabýváte se myšlenkou, jakým způsobem si říct o to, co potřebujete?... aby se to stalo? Víte vůbec co jsou potřeby?

Často si někteří lidé kladou otázky: Jak zjistím, co přesně jsou moje potřeby? Umím si o věci říct a věřit, že se pro mě stanou? Umím si říkat o věcico potřebuji způsobem, který není manipulativní? Vím jak správně skládat slova, aby sdělení, které dávám bylo jasné a srozumitelné? Dovoluji lidem ze svého okolí, aby naplňovali, moje potřeby? Umím své děti naučit, aby si řekly o to co potřebujiMám se sebou a okolím dostatek trpělivosti? Umím dát prostor pro to, aby se věci, které potřebuji opravdu staly? Vím, jak dát prostor? Cítím prostor v sobě, abych ho poskytl druhým? Dovoluji si cítit nebo mě pořád řídí mysl? Máte někdy pocit, že nefunguje komunikace s partnerem, že nerozumí tomu co říkáte? Že je to někdy obdobné i s rodiči, sourozenci, dětmi či s kolegy? Chcete, aby Vaše komunikace byla důstojná?

Dozvíte se a procvičíte také 
jak reagovat duchapřítomně a důstojně, tak aby jste se cítili dobře při vyjadřování potřeb. Díky celotýdennímu semináři a procvičování jednotlivých komunikačních technik získáte větší pochopení pro sebe, pro vyjádření svých potřeb a také pro své okolí. Více můžete pochopit také sami sebe a pohybovat se v komunikaci komfortně a jistě.

Co ostatní říkají a co vlastně slyšíme?
Co říkáme a co nám ostatní rozumí?
Co říkáme a jak na nás ostatní reagují?
Je jejich reakce v souladu s tím , jak to myslíme?

Jestli ne, možná Vás nadchne, že to můžete prozkoumávat celý seminář a získat mnoho nových znalostí a dovedností.


Pro více informací pište na e-mail: agame@volny.cz 

Daniela Anna Andělová

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube