17.10.2016

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE - TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU

Lilith Secrets je kruh žen, pro ženy každého věku a naladění. V semináři pracujeme na vnitřní Ženě a také na různých postojích, přesvědčeních a nebo na možných zátěžích z rodiny. A hlavně na pochopení a sdílení žen, které na sobě vědomě pracují.

 

Máte možnost pohlédnout na to, jak žít ženství, rozvíjet a užívat si ho. Dotknete se něčeho křehkého uvnitř, mnohé se o sobě dozvíte, popracujete na tom, jak být v ženské energii, jak být ve spojenís Lilith a jak ji dopravdy žít. 

Naučíte se, co je být ve své síle a jak nechat Mužům jejich sílu a mít je v úctě.V průběhu semináře se naučíte nejen sílu Ženy žít, ale také ji manifestovat ve světě a to jak v partnerském vztahu tak  ji také přirozeně předáte i svým dětem.

Stanete se inspirací pro jiné Ženy!!!

Ssebou si rozhodně přineste nějaký oblíbený zápisník neboť budeme někdy v teorii a také projdeme hodně praktických procvičování a příkladů, které rozhodně budou stát za zapsání. Také si přineste radostnou náladu, co nejvíce chuti ke změnám, pružnost a otázky.


dne:                  17. října 2016 
další termíny:     každých dalších 14 dní
kde:                   Angel´s Studio, Wenzigova 5, 120 00 Praha 2, Královské Vinohrady
v kolik:               18:00 - 19:30 hodin
cena:                  250,- Kč


Naše setkávání probíhá v pondělí a to v čase 18:00 hod. - 19:30 hod.

Těším se na Vás

Daniela Anna Andělová
gsm: 608 212 728

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube