Planetární konstelace

Planetární konstelace nebo-li Astrokonstelace je propojení konstelací a planet. To umožňuje účastníkům semináře, podívat se znovu na skutečnost jako takovou, na to, co nám bylo dáno od sudiček do vínku při narození. Procítění planetárních energií vám umožní objevit, k jakým vnitřním zdrojům máte vřelý vztah, které naopak bezděky odmítáte či popíráte, jaký potenciál je ještě uvnitř vás skryt nebo také to, co se ve vás momentálně odehrává. Pozorování vlastního planetárního orchestru je skutečně nezapomenutelným zážitkem, který otvírá nečekané možnosti.

 

Účastník, který si staví konstelaci, si postupně odvede svoje planety - respektive jejich představitele, které si pro ně předtím vybral z přítomných lidí - na místo, tj. na znamení zvěrokruhu, které jim náleží. Podobně jako se při rodinných konstelacích staví zástupci pro rodinné příslušníky.Většinou začínáme základem osobnosti – Sluncem a jeho vazbami k ostatním planetám v horoskopu člověka. Postupně přejdeme k některým dalším planetám, podle probíhajícího děje.

 

Pomalu se začne zcela spontánně rozvíjet příběh. Některá planeta/osoba nechce třeba stát vedle té sousední, protože je jí v její přítomnosti těžko, jinou zase přitahuje některá na opačné straně a chtěla by být v její blízkosti, atd.

 

Cílem je utvořit si představu o tom, co se v člověku momentálně odehrává, k jakým vnitřním zdrojům má vřelý vztah, které v sobě naopak odmítá nebo popírá nebo která z jeho vnitřních energií touží být podpořena, respektována, projevena.

 

Mnohdy jsou účastníci konstelací upřímně překvapeni, když na vlastní oči spatří, jaké významné kvality v sobě skrývají, protože o nich do té chvíle neměli ponětí, do kterého místa svého horoskopu (životní oblasti) se uchýlili a zapomněli, že jsou jim k osobnímu rozvoji a ke spokojenosti k dispozici ještě další možnosti.

 

Každý účastník v úvodu obdrží svůj osobní horoskop a písemnou informaci o astrologické symbolice jednotlivých planet, a krátce si o ní pohovoříme. Není nutné, aby účastníci byli znalí astrologie, na druhou stranu nejsou tyto znalosti na překážku. Každý z účastníků má jednu vlastní konstelaci zajištěnou, není však podmínkou si ji stavět.

 

Zájemci o ůčast, pište prosím na adresu info@astroinspirace.cz, kde obratem obdržíte přihlášku s informacemi.

 

Konstelace probíhají v Angel´s Studiu, Wenzigova 5, 5.patro, 120 00 Praha 2

Po oba víkendové dny, sobota  9.30 - 19.00 hod. a neděle  9.30 - 16.00 hod.

 

Máša Růžičková

více na www.astroinspirace.cz

Přiložené fotografie

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube