Konstelace traumatu

Není důležité, zda máte povědomí, o tom, co se stalo. Možná si pamatujete, jak vás týrali děti ve škole nebo vás někdo zesměšnil. Zažili jste šok ze ztráty někoho blízkého. Možná si ani na nic nevzpomínáte. Stačí, když vidíte a vnímáte, že se nějaké situace ve vašem živote opakují v čase. Ať pravidelně či nepravidelně, ale že se nějak záhadně vrací v kruzích. Jestli máte touhu se na to podívat, můžete skrze konstelace traumatu a pak to nechat odejít. Konstelace traumatu je práce s odštěpenými částmi Duše po prožitých traumatech, ať se jedná o to, co si pamatujete nebo jsou hluboko zasunutá uvnitř. 

 

Daniela Anna Andělová

 

gsm: 608 212 728


Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube