One Brain - Kineziologie

Jednou z odvětví nauky Kineziologie je metoda - Jednotný mozek „One Brain“, která  pomocí testování svalového napětí (většinou na předloktí klienta) zjišťuje energetickou nerovnováhu na úrovni mozku. Jemným dotekem komunikujeme s inteligencí vlastního těla, který je nejpřesnějším zdrojem informací o nás samých. Všechno, co v průběhu svého života prožijeme a jakkoliv nás to emocionálně zasáhne, se již od prenatálu ukládá do našeho mozku a ovlivňuje naše postoje, schopnosti, hodnoty, rozhodování a reakce v našem životě. Cílem metody One Brain je sjednocení funkcí obou mozkových hemisfér, abychom byli schopni využívat naši mysl na 100% a uvolnit tak nekonečné možnosti ukryté hluboko v každém z nás. Odstraníme-li stres prožitý v minulosti a najdeme-li svou svobodnou volbu v přítomnosti, staneme se svobodným, úspěšným a kreativním člověkem.

 

Pomocí odblokování metodou One Brain vyhledáváme a odstraňujeme příčiny psychosomatických potíží, rozpouštíme traumata, strachy, závislosti, alergie, hluboko uložené křivdy a emocionální bolesti. Pokud je zapotřebí věková regrese pro odstranění bloku, vše se děje při plném vědomí a spolupráci klienta „Teď a Tady“, jen svalovým testem couváme v čase k určitému prožitku, který si tělo klienta samo zvolí (na úrovni buněčné paměti mozku). Vzpomínkou na konkrétní údálost a  vhodnými korekčními postupy, uvolňujeme energetický tok v těle, klient pochopí souvislosti mezi svým dřívějším prožitkem a současným problémem. Naprogramuje si pozitivní změnu vlastní volbou a vracíme se svalovým testem s rozhodnutím klienta do přítomnosti.

 

Systém ONE BRAIN se zaměřuje také na řešení problémů dětí s učením jako je dyslexie, dysgrafie, dysortografie, dyskalkulie, poruchy prostorové orientace, hyperaktivita, poruchy koordinace, poruchy řeči a výslovnosti, umělecké dovednosti, chápání učiva, potíže v sociální orientaci a poruchy soustředěnosti. Pokud dítě není schopno spolupracovat v průběhu sezení, může se jeho problém účinně odblokovat prostřednictvím jeho maminky, jelikož je energeticky nejblíže svému dítěti.


Milena Kašparová

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube