09.06.2013

ASTRO KONSTELACE Kristýna Liptáková

Každý si v sobě neseme otisk planet svého horoskopu, a tyto planety jako archetypy nám mohou velmi pomoci pochopit všechny větší části naší osobnosti. Astro konstelace je způsob, jak se podívat, jak se ta která planeta cítí a co potřebuje, aby vyzařovala harmonicky, popř. na co nás chce upozornit. Vzhledem k tomu, že bude k dispozici více účastníků, je možné se podívat, jak na sebe Vaše planety (tedy podosobnosti) působí navzájem, jak se ovlivňují, spolupracují nebo bojují. Vy to pak vnímáte jako vnitřní dialog, který nemusí být dlouhodobě snesitelný. Cílem astro konstelací je pochopit proč se tak děje, popř. odhalit příčinu, uvolnit napětí a dovolit tak energii, aby volně proudila.

Prakticky probíhají tyto konstelace stejně jako systemické, jen si vybíráte zástupce za planety, nikoli za osoby. Které planety to budou již určím z Vašeho horoskopu podle tématu, které přijdete řešit, proto potřebuji znát datum, popř. hodinu narození (hodina ale není podmínkou).

Rozhodně se nebráním postavit aktuální problém, pokud někdo potřebuje - nevyžaduji striktně postup přes horoskop.


BONUS: Poselství duše (přednost pro první 3 přihlášené k postavení konstelace)

Hlaste se prosím předem e-mailem a připište datum narození, místo je rezervováno až po uhrazení zálohy 300 Kč na účet 670100-2207563299/6210 (záloha je vratná jen při zrušení rezervace nejméně 15 dní před konáním akce)



Cena je 1 100 Kč při stavění konstelace a 500 Kč při účasti.

Datum
: 9.6. 2013, 11 - 18h (s hodinovou pauzou)

Místo: Angel´s Studio, Wenzigova 5, Praha 2 (5. patro)


Kontakt:
Kristýna Liptáková
tel. 776 883 071
e-mail: liptakova.kristyna@seznam.cz
www.astrologie-brno.cz

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube