29.05.2013

BAREVNÝ TAROT Helena Kuželová

večerní prožitkové semináře

Sebepoznávací seminář Barevného Tarotu
Cesta čtyř poutníků



Kdy: 29. 5. 2013
Čas: 18:00 - 21:00 hodin
Kde: Angel´s Studio, Wenzigova 5, 128 00 Praha 2

Kurzovné: 550,- Kč
Obsah semináře:

Budeme si hrát se základní čtyřicítkou malých arkán a na základě analogie s příběhem čtyř živlových poutníků se jednoduchou a zábavnou formou naučíme identifikovat situace v běžném životě, hlouběji jim porozumět a správně se k nim postavit. Dostanete návod na to, jak 40 karet malých arkán použít k výkladům, díky nimž můžete nahlédnout do svých vztahů a životních situací a případné potíže posléze úspěšně řešit.

Co s sebou: oblíbený balíček tarotových karet (pokud nemáte, nevadí, několik sad k výběru bude k dispozici), blok a tužku na poznámky, pohodlné oblečení. Tištěné texty k tématu účastníci obdrží.


Myslíte si, že nemáte schopnost vykládat z tarotových karet? Máte, tyto dovednosti má v sobě každý. Jen je potřeba přestat myslet a více vnímat a prociťovat.

Semináře BAREVNÉHO TAROTU Vám nejen pomohou dostat se z levé mozkové hemisféry do té pravé, intuitivní, ale navíc Vás naučí, jak své vhledy prohloubit a jak skrze karty překládat nebeskou moudrost do jazyka českého.

TAROT je skutečně barevný. Neomylně a přesně odráží každého z nás, je zrcadlem našich pocitů, myšlenek, záměrů, stavů…a to už je pěkná škála barev!

Pokud jste tedy otevření hravému a prožitkovému sebepoznávání skrze sedmdesát osm tarotových karet, přijměte pozvání k těmto barevným večerním seminářům. Přidejte se bez ohledu na to, jak pokročilí v tomto mystériu jste, semináře jsou určeny jak začátečníkům, tak samoukům, kteří již s Tarotem rozmlouvají!

semináři si včas zajistěte na kartarkahelena@centrum.cz

Těším se na Vás!

Helena Kuželová

email: kartarkahelena@centrum.cz
web: www.kartarkahelena.com
tel: 731 583 320

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube