10.03.2013

Cesta k vnitřní síle Petra Bzirská

Srdečně Vás zvu na prožitkový seminář vizualizací s lektrokou Petrou Bzirskou. který se koná dne 10.března 9:30 - 17:30 hod.


Pomocí řízených vizualizací budeme vedeni do Světla, Solárního světla, které je „srdcem slunce“. Je to duchovní světlo, které rozšiřuje vědomí a lze v jeho frekvencích vystoupat do vysokých energií naší Duše. Toto světlo rozšiřuje vědomí, spojuje s Duší - s naší podstatou. Probouzí se schopnost vnímat život v každém okamžiku jako zázrak, jako dar.


Tímto způsobem posílíme důvěru v sebe sama, protože pochopíme, že skutečná je jedině Láska, Radost a Mír, které máme v nitru. Ostatní jsou bubáci našich přesvědčení a myšlenek, které do nás vložili rodiče, škola a druzí lidé v průběhu našeho života. Tyto přijaté vzorce lze měnit!! Láska je tu ale stále!

Světlo nás dovede do roviny Duše a tam se s ní spojíme! To je to nejvyšší, co můžeme v duchovní rovině učinit!


Přínos semináře
Účastníci si do podvědomí uloží informaci, že jsme bytostí lásky a míru. Láska sama rozpouští závislosti a připoutanosti, není třeba pracovat s ničím jiným. Láska vše proměňuje na světlo!



Lektor: Petra Bzirská

Místo konání: Angel´s Studio Prague, Wenzigova 5, Praha 2 (5 patro)

Termín: 10.března   9:30 - 17:30 hod.

Cena:  1200,- Kč


PŘIHLÁŠENÍ:
Svoje místo si registrujte u Petra, buď telefonicky, nebo na emailu: p.barny@post.cz

Organizační informace: Peter Bartal 604 539 415

Více zde: http://www.peterbartal.cz/products/sila-brezen/






Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube