19.10.2016

CHAKRA SOUNDS - Středeční OSHO s Luckou

V OSHO meditaci Chakra Sounds (Zvučení do čaker) vokální zvuky otevírají, harmonizují a přinášejí vědomí do čaker, našich energetických center. Může vás přivést do hlubokého, míruplného vnitřního ticha. Při meditaci můžete dělat vaše vlastní vokální zvuky nebo jen poslouchat hudbu a prociťovat zvuk ve vás.



dne:      19.10. 2016

kde:       Angel´s Studio, Wenzigova 5, 120 00 Praha 2, Královské Vinohrady

v kolik: 19:00 - 20:30 hodin

cena:    150,- Kč


Instrukce k OSHO meditaci Chakra Sounds:

Tato meditace trvá hodinu a má dvě části. Oči mějte po celou dobu zavřené.


První fáze: 45 minut zvuků čaker

Můžete stát, pohodlně sedět nebo ležet, jak se vám líbí. Záda udržujte rovná a celé tělo uvolněné. Dýchejte víc do břicha než do hrudi. Zvuky by se měli vytvářet s otevřenými ústy a uvolněnou čelisti. Nechejte ústa pořád otevřená.

Zavřete oči a poslouchejte hudbu; začněte první čakrou a chcete-li, začnete vytvářet zvuky. Může to být jednoduchý tón, nebo ho můžete měnit. Při poslechu zvuku hudby nebo vašich vlastních zvuků prociťujte pulsaci v samém středu vaši čakry. Můžete využít vaši představivost, abyste se tam dostali a pak vnímejte vnitřní vibraci dané čakry.

Budete slyšet, jak hudba stoupá do vyšší tóniny – poslouchejte a prociťujte zvuky ve vaší druhé čakře a dále vydávejte zvuky, pokud chcete. Tento proces pokračuje celou cestou nahoru až do sedmé čakry. S každou další čakrou umožněte zvukům naladit se na vyšší tóninu.

Poté, co jste dosáhli sedmou čakru, tóny začnou klesat dolů přes všechny čakry, jedna za druhou. Jak slyšíte tóny sestupovat, procházejte se zvukem každou čakrou. Prociťujte, jak se vaše tělo stává bambusovou flétnou, dovolte zvukům rezonovat od vrcholku hlavy až k samému spodku trupu.

Na konci sekvence uslyšíte pauzu, poté začne nový cyklus. Tento pohyb zvuků nahoru a dolu se opakuje celkově tři krát.


Druhá fáze: 15 minut ticha

Posaďte se nebo si lehněte a buďte v klidu. Pozorujte všechno, co se děje vevnitř – uvolnění, bez jakéhokoli hodnocení, zůstaňte svědky.


Těším se na Vás

Lucie Kadeřábková

gsm: 606 901 096

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube