27.04.2013

Chám Shambally Jiří Skobla

Srdečně Vás zvu na zasvěcení a aktualizaci energií  CHRÁMU Shambally

koná se 27.4.2013 v Angel´s Studiu

CHRÁM SHAMBALLA je sídlem Duchovní hierarchie Země. V současnosti obsahuje 10 samostatných energetických systémů. V jistém slova smyslu jde o hlavní město všech vládnoucích rad Země v éterických rovinách reality. Propojuje nás s energiemi duté Země - Agharty a současně s energiemi Vesmíru - celé Galaxie.

* multidimenzionální léčebná technika * energie Země, Nanebevzatých mistrů a andělů * duchovní vzestup * otevírá další energetické systémy: kromě energie Shamballa, systém Lueinienq, RaSheeba, Onqaien, Metatronium, Kristalium, Hofjugo a energie světelných vyslanců Plejád, Siria a Orionu

Je to léčebný systém, který spočívá v symbolech, jenž jsou předávány na rozdíl od Reiki žákovi telepaticky. Zasvěcení probíhá v souladu s duší adepta a každý obdrží tolik energií a stupňů, kolik odpovýdá jeho duchovnímu vývoji. Jedná se o otevřené zasvěcení pro každého, tudíž můžete přijmout více úrovní najednou.

Chrám Shamballa nově vyzařuje energie pro transformaci éterických národů a rodů, krystalické energie Ježíše Krista a díky dalším energetickým systémům, které k nám přicházejí s postupem transformace Země, dochází tak ke 100% nárůstu vibrací oproti původní Shamballe. Původní končila 8. stupněm zasvěcení, nyní je stupňů 12.

Kde se Shamballa nachází? Chrám Shamballa je éterické místo v oblasti pouště Gobi, ale nejenom zde. Je odrazem původního světelného města na Venuši. Je to místo, které propojuje komplex duchovních středisek - tzv. duchovní nemocnice a je napojeno na další energetické chrámy na planetě, např. Isidin chrám na Vyšehradě. Léčení pomocí Shambally je označováno jako multidimenzionální, protože je založeno na celistvosti. Objevujeme tak svět, který jsme před tím neznali. Začínáme cítit a rozumět synchronicitě okolo nás. Že vše je se vším propojeno a začínáme rozpoznávat naše nitro, naše lidství a krásu ostatních bytostí.

Pro koho je určena? Je určena k léčení všech lidí a hlavně pro vzestup ze 3D dimenze do 5D dimenze, do které teď vstupuje celá planeta a pociťuje to už téměř každý. Západní medicína pracuje pouze ve 3D dimenzi, proto teď mnoha lidem nezabírají žádné léky. Energie Chrámu Shambally nyní mají rozsah kmitů ve 3D – 12D prostoru a mohou tak uzdravit všechny nemoci těla, neboť pracují i s úrovní našeho Ducha, Avatara.

Shamballa je místem uvnitř nás, které nalezneme a již nikdy neztratíme. Pokud se otevřeme pokoře, lásce a světlu našeho srdce. Všichni hledáme rozumem ve vnějším světě, ale ten největší poklad je skryt uvnitř nás. Přijďte nalézt novou cestu k sebepoznání.

Zasvěcení proběhne včetně nových energií v prostorech:

Angels Studio, Wenzigova 5, Praha, poblíž I.P. Pavlova od 10:00 do 16:00

Zasvěcení do energií Chrámu Shambally předává Ilarius/ Jiří Skobla a mistři Vzestupu.

Co sebou? Dobrou náladu, pohodlné oblečení.

Cena nové iniciace je 1900,- Kč včetně materiálů. Cena aktualizace původních zasvěcení 450,- Kč.

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube