22.09.2018

ESENCE - láska, síla, pravda, vůle, radost Sobotní seminář

ESENCE LÁSKY - pokračování, sobotní seminář.Říká se, že lidé se mění ze dvou důvodů, buď proto, že k tomu dospěli nebo proto, že jim je tak zle, že už prostě musí.



Když se rozhodnete, pro vnitřní změnu, ukazuje se, že je to to, co je nekončící proces, protože každý další den, přinese další situace, které potřebujeme zvládat. LÁSKA, SÍLA, PRAVDA, VŮLE A RADOST jsou kvality našich Esencí, pojďme je prozkoumat a ŽÍT, s nimi jsme to teprve my opravdoví

Když to dokážeme s vnitřním klidem, spojeni se svojí vnitřní silou a našimi vnitřními zdroji, cítíme, že se máme o co opřít.

DEJTE POZORNOST tomuto sdělení:

kdo chcete pokračovat v práci na sobě, máte příležitost
v sobotu 22.září 2018
od 12:00 - 18:30 hod.
v Angel ´s Studio.

Daniella Anna Andelova
Life Coach



Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube