26.10.2016

GOURISHANKAR - středeční Osho s Luckou

OSHO Gourishankar meditace je jednou z aktivních meditací. Osho uvádí, že když se během první fáze správně dýchá, pak vás kysličník uhličitý, vytvářený v krevním oběhu, vynese tak vysoko, že máte pocit, že jste na vrcholu hory Gourishankar (Mount Everest). Tento pocit “být na vrcholu” si pak vezmete sebou do dalších fází pozorování plamene, spontánního a receptivního pohybu a tichého klidu.



dne: 26.10. 2016

kde: Angel´s Studio, Wenzigova 5, 120 00 Praha 2, Královské Vinohrady

v kolik: 19:00 - 20:30 hodin

cena: 150,- Kč


Instrukce k OSHO Gourishankar meditaci:První fáze: 15 minut

Posaďte se a zavřete oči. Zhluboka vdechněte nosem a naplňte vzduchem celé plíce. Zadržte dech, co nejdéle je to možné. Pak klidně vydechněte ústy a udržte plíce prázdné co možná nejdelší čas. V tomto cyklu dýchání pokračujte po celou první fázi.


Druhá fáze: 15 minut

Vraťte se k normálnímu dýchání a klidně a měkce pozorujte plamen svíčky nebo blikající modré světlo. Tělo je v naprostém klidu.

Poznámka: Lidé trpící neurologickými obtížemi, jako je například epilepsie, by neměli při této meditaci využívat blikající světla.


Třetí fáze: 15 minut

Se zavřenýma očima se postavte a uvolněte tělo tak, aby bylo co nejvnímavější. Náhle ucítíte, jak jemné energie pohybují tělem, aniž byste vy sami cokoli činili. Umožněte tomuto stavu „latihan“, aby se děl. Vy se nepohybujte – pohyb probíhá sám od sebe, je jemný a půvabný.


Čtvrtá fáze: 15 minut

Lehněte si se zavřenýma očima, buďte v tichu a klidní.


Těším se na Vás

Lucie Kadeřábková

gsm: 606 901 096

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube