11.05.2013

HLAS JAKO CESTA K SOBĚ – Eva Šuhajová a Eva Kňapová

Zveme vás srdečně na celodenní seminář, spojující zpěv klasickou technikou s uchopením lidského hlasu jako nástroje sebepoznání a sebepřesahu. Hlas každého člověka je jedinečný, stejně jako otisky prstů nebo podpis, a nese v sobě obrovský léčivý potenciál. Zpěv je prostou a přirozenou cestou, jak uvolnit emoce. Při práci s hlasem dochází k harmonizaci celého organismu a také ke spontánnímu léčení. Zpěv zkrátka léčí tělo i duši.  

Na semináři začneme relaxací a jednoduchými dechovými cvičeními a pak se probuzením vnitřní rezonance dostaneme k rozeznění našeho hlasu.


Čeká vás klasický zpěv - jak správně dýchat, jak používat bránici, jak uvolnit hlasivky a rozeznít všechny rezonanční prostory, praktická cvičení a triky, jak na to.


Následuje dýchání a zpěv do čaker a harmonizující zpěv manter - obě techniky využívají poznání, že každá samohláska má svou specifickou vibraci, jejím zpěvem tedy můžeme ovlivnit určité orgány a oblasti v těle, a to jak na fyzické, tak i v mentální a energetické rovině. Otevřením čaker se snáze dostaneme i k otevření hlasu.


Vyzkoušíme si také intuitivní a spontánní zpěv – alternativní formy použití hlasu jako nástroje sebepoznání a budete-li chtít, zkusíme si i alikvotní zpěv, což je velmi starý způsob zpěvu, který moderní Evropa teprve objevuje.  Nikoliv náhodou se alikvotní zpěv původně využíval jako prostředek pro meditaci nebo ke zjitření mimosmyslového vnímání při šamanských obřadech.


V obou případech jde o komunikaci jak se svým nitrem, tak s duchovním světem, který nás obklopuje.
Indiáni říkají, že  “Píseň spojuje člověka s jeho duší."  Osvoboďte svůj hlas a začněte zpívat, naleznete tak cestu i ke svému srdci.



Seminář vede muzikoterapeutka Eva Šuhajová a terapeutka Eva Kňapová.

Co  s sebou? Karimatku, pohodlné oblečení.


Koná se: 11.5.2013
Kde: Angel´s Sudio
Čas: 10:00 - 17:30 hodin.
Cena: 1.800,- Kč včetně materiálů. Platba na místě.


Přihlášky prosím posílejte na email: puuova@seznam.cz


Více informací na:  http://www.la-loba.cz

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube