13.05.2013

KŘÍDLA RADOSTI - Katka Marešková

Zvu Vás na cyklus, čtyřech setkání, jednou za 14 dní, který je zaměřen na ukotvení frekvence radosti v nás, na otevření se sami sobě, na transformaci mysli do pocitové úrovně, pochopení a odpojení opakujících se systémů chování, k odbourání strachu a obav a návratu k přirozenosti a spontánnosti sebe, pro cestu k sobě a otevření Kristmar Adamo-Evis - jednotné síly srdce Krista v nás.

V rámci spojení se Zemí 9 avatarských energií, přichází vlna vedoucí nás do přítomného okamžiku radosti a míru v nás.

Avatarské energie přinášejí nové frekvence k návratu člověka k sobě a nabízejí vedení k přijetí svého života, návratu ke spontálnosti žití sebe a cestu k ukotvení radosti v nás, pro otevření se přítomnosti.

Pro cestu k přijetí Země, pro cestu k přijetí života, pro cestu žití sebe, celistvě a plně v náruči nebe v rovině Země.

Channeling:
Jen ve frekvenci radostného naplňujícího každodenního života, Vám může být brána poznání Božské velikosti otevřena. Jste posvěceni královskou krví Jediného a Vaše DNA začne vydávat tajemství vašeho naprogramování vůlí boží, pro práci v rámci vesmírných rovin, Vaší planety, hvězdných úrovní, různých meziplanetárních systémů tehdy, když Vaše radost v pozemské úrovni dosáhne bodu přelaďující Vás na práci pro celek...

- pomocí chanelingu Avatarských dětí budeme vcházet do frekvencí ukotvující radost v pozemské rovině žití, při meditacích a jejich poselstvích.

- informace přicházející k nastolení nového způsobu žití budeme aplikovat do života, kdy při dalším setkávání budeme sdílet mezi sebou dané.

- sebou potřebujete sešit a psací potřeby.


Cyklus začíná

Kdy
:                13.května, 27.května, 10.června a 24. června 2013 - vždy dvouhodinové setkání po 14-ti dnech, celkem 8 hodin

Kde:                Angel´s Studio, Wenzigova 5, Praha 2:

Čas
:                18:30 hod.

Cena
:              celého cyklu je 1600,-Kč. ( květen - červen)

Přihlášení
:      pro dané je třeba se přihlásit, zdali Vás zaujalo. Kdo se chcete se účastnit připraveného cyklu, potvrďte účast prostřednictvím

e-mailu
:          katamareskova@centrum.cz

gsm:                774255783.

lektor:             Katka Marešková

www.automatickepismo.cz



Krásné dny Katka Marešková

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube