15.05.2019

Kundalini joga na téma přijetí reality takové, jaká je

Srdečně vás zvu na 9 lekcí kundaliní jógy s tématem: Přijetí reality takové, jaká je, jako první krok k léčení duše.




Chcete získat sílu a flexibilitu? Chcete se naučit zbavovat se emocí a mít větší radost ze života protože budete cítit pocity? Chcete získat rovnováhu a dostat se do svého bodu středu? Chcete shodit tíhu starostí ze svých ramen? Chcete porozumět svým emocím a využívat jejich sílu ve svůj prospěch? Chcete se zbavit strachu a deprese? Chcete objevit moudrost v sobě?

Kde:   Angel's Studio, Wenzigova 5, Praha 2, 5.p.

Čas: 18:30 až 20:00 hod

Cena: 200,- Kč / 90 minut pro jednotlivou lekci, 180,- Kč / 90 minut předplatné pro celou serii

Lektorka: Eva Kubala-Havrdová, která poznala blahodárné účinky kundaliní jogy na svou vlastní kůži a ráda se s vámi podělí o svůj příběh 

Přijďte si s námi zacvičit kundaliní jogu - jogu vědomí, která propojuje tělo, mysl a ducha a otevírá přístup k našemu nejlepšímu já.

Zájem projevte smskou na 608 212 728
Eva Kubala-Havrdová

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube