10.09.2016

Kurz Základního pránického léčení

Na semináři probereme tyto základní přírodní zákony, které veškerou léčitelskou práci umožňují: zákon samoléčení a zákon životní energie. Dále se budeme zabývat hlavními technikami Pránického léčení, tj. čištěním opotřebovaných a nemocných energií, projekcí čisté životní energie pro vitalizaci klienta a vyciťování aury, čaker i oblastí energetické nerovnováhy. Také prostudujeme lidskou energetickou soustavu, zejména auru a 11 hlavních čaker.


Kde:       Wenzigova 5, Praha 2, 5. patro

Kdy:       10 - 11. září 2016

V kolik:  9:00 - 17:00 hod.

Cena:    2900,- Kč


Během semináře budete mít také mnoho příležitostí si tyto nové techniky důkladně procvičovat a osvojovat. Zvlášť praktické jsou léčitelské postupy, čili protokoly, proti běžným problémům, jako jsou rýma, kašel, únava, modřiny, řezné rány, krvácení z nosu, zánět močového měchýře, srdeční problémy i mnoho dalších potíží.

Na semináři se také věnujeme osobnímu rozvoji pomocí Meditace Twin Hearts (Dvě srdce), zákonu o navrácení dobra, čili karmickému zákonu, sebeléčení a harmonizaci charakteru. Každý účastník obdrží po absolvování semináře certifikát vydaný manilským Institute for Inner Studies, správcem Mistrova dědictví a celosvětovým garantem kvality seminářů pravé školy Mistra Choa Kok Sui.


Další informace: info@pranafysica.com

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube