14.11.2016

MEDITACE - QUANTUM SPACE

Zvu Vás 14. listopadu 2016 na Meditaci Quantum space -  POCHOPENÍ ŠIKANY, který je vhodný pro kohokoli, kdo si prošel v dětství ponižováním, šikanou, vysmíváním, pocitem, že je divný, protože je jiný. Jestliže někdo prošel tyranií například i od sourozenců, pak je také vhodný. Je dokonce i pro rodiče dětí, kteří tímto těžkým obdobím s nimi procházejí.

 

Trans funguje formou, která je jemná, pracuje v nevědomí svým vlastním tempem, tak jak dovolí náš vnitřní systém.  Zprvu sdílíme něco o tom, co je to největší zatížení, kterého jste si vědomi a poté proběhne hodinová řízená meditace.   

 

Kdy:       14. listopadu 2016

Čas:       19:30 hod. 

Cena:      300,- Kč

Kde:        Angel´s Studio, Wenzigova 5, 5.patro Praha 2 

Lektorka: Daniela Anna Andělová 

 

Účast potvrďte sms na gsm: 608 212 728

 

Jestliže víte o někom, kdo toto téma řeší a máte touhu přeposlat tuto informaci, učiňte tak.

 

Těším se na Vás

Daniela 

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube