02.10.2017

MUŽ VE SVÉ SÍLE

"Muž ve své síle" je pravidelné setkávání pro muže, kteří chtějí žít svou tichou mužnou sílu, chtějí se cítit dobře, žít naplno a to v každém věku. Jde o vědomou práci na sobě, o vzájemné sílení, přeměnu vnirřních postojů, přesvědčení, naučených reakcí a kultivaci projevů.


kde:                      Angel´s Studio, Wenzigova 5, 120 00 Praha 2


v kolik:                 17:30 - 19:30 hodin


cena:                    300,- Kč




Pochopíte zde, Co vám žena říká, když NĚCO říká. Také dostanete zpětnou vazbu, CO se děje v jejím nitru, když říkáte CO říkáte, ZPŮSOBEM, který je vám teď vlastní. Budeme se orientovat na to, co je mužská AKTIVITA a co dělá. A také na to co je mužská PASIVITA a co dělá s lidmi kolem vás a to jak s partnerkami, dětmi, rodiči či snad kolegy a šéfy v práci. Zodpovědnost za to, jak žijete své životy a jak si je tvoříte, a jaké prostředí vytváříte pro své blízké je zajímavé a věčně živé téma.

Jde o setkávání, kde sdílíme společně poznatky ze života s ženami, ze života pracovního i interakci se členy původní rodiny. Vztahy s druhými, jsou důležité, co říkáte, je důležité, jak to říkáte je důležité. Díky těmto setkáváním, můžete na věci nahlížet jinak, kultivovat komunikaci, změnit nějaké vnitřní postoje. A pak se můžete rozhodnout, zda chcete věci říkat tím původním způsobem nebo nově. Protože najednou máte výsledky, které potřebujete a po kterých toužíte, kdy komunikace proudí plynule mezi vámi a vaším okolím.

Sebou si rozhodně přineste nějaký oblíbený zápisník neboť budeme někdy v teorii a také projdeme hodně praktických procvičování a příkladů, které rozhodně budou stát za zapsání. Také si přineste radostnou náladu, co nejvíce chuti ke změnám, pružnost a otázky.





Těším se na Vás


Daniela Anna Andělová

gsm: 608 212 728

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube