12.10.2016

NADABRAHMA - středeční OSHO s Luckou

Nadabrahmě ladíme k sobě konfliktní části našeho já - skrze zvuk “hmmm”, angl. humming a pohyb rukou. Když se mysl a tělo sjednotí, opustíme jejich omezení a staneme se jejich svobodným svědkem. Ve sledování přichází mír, ticho a blaženost.




dne: 12.10. 2016

kde: Angel´s Studio, Wenzigova 5, 120 00 Praha 2, Královské Vinohrady

v kolik: 19:00 - 20:30 hodin

cena: 150,- Kč


Instrukce k OSHO Nadabrahma meditaci:

Meditace trvá hodinu a má tři fáze. Po celou dobu jsou oči zavřené.


První fáze - humming: 30 minut

Seďte v uvolněné poloze se zavřenýma očima a ústy. Začněte zvučet, dost hlasitě na to, aby vás slyšeli ostatní a abyste vytvořili v těle vibrace. Můžete si vizualizovat dutou rouru nebo prázdnounádobu, vyplněnou pouze vibracemi zvučení. Po chvíli zvučení bude fungovat samo a vy budete pouze posluchačem. Nevyžaduje se zvláštní dechová technika, můžete změnit výšku tónu nebo se jemně a pomalu pohybovat.


Druhá fáze - dávání, přijímání: 15 minut

Druhá fáze je rozdělená do dvou částí po 7,5 minutách. V první polovině děláme kruhové pohyby rukama směrem ven, dlaně směřují nahoru. Začněte u pupku, obě ruce se pohybují dopředu, pak se oddělí a každou rukou opisujeme symetrický kruh, jednou vlevo, druhou vpravo. Pohyb má být velmi pomalý, až neznatelný. Prociťujte, že vydáváte energii ven, do prostoru. Po 7,5 minutách otočte ruce, a začněte jimi pohybovat opačným směrem, dlaně směřují stále k zemi. Ruce se budou setkávat u pupku, a každá zvlášť bude směrovat k boku. Prociťujte, jak ukládáte energii dovnitř. Stejně jako v první polovině nebraňte tělu ve vláčných, pomalých pohybech.


Třetí fáze: 15min ticha

Seďte uvolněně v tichu.


Těším se na Vás

Lucie Kadeřábková

gsm: 606 901 096

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube