09.07.2013

OTEVŘENÁ TERAPEUTICKÁ SKUPINA

Je vaše první ranní myšlenka – co dnes budu jíst – či dnes bych neměla jíst, protože jsem se včera přejedla? Zažíváte opakované záchvaty přejídání, zvracení, či výčitek z toho, co jste snědla? Dokáže vaše tělo přijímat skutečnou potravu? Trápíte se tím, jak vypadáte? Nemůžete zhubnout, i když děláte cokoliv? Nemůžete přibrat, i když jíte? Chcete vůbec jíst? Máte prostě pocit, že jídlo je problém?
Pokud Vám jakákoliv předchozí věta zazněla pro Vás pravdivě, a máte skutečnou chuť užívat si požitek z jídla i ze svého života úplně, srdečně vás zvu do naší otevřené skupiny. Skupina má za cíl pomoci Vám najít skutečné důvody vašich potíží, ukázat možnosti samostatné práce, obohatit Vás zkušenostmi druhých a podpořit Vás společným prožíváním.




Kdy: 9. července 2013
Čas: 18:00 - 20:00 hod.
Kde: Angel's Studio, Praha 2 Wenzigova 5
Cena: 400,- Kč




S poruchami příjmu potravy pracuji od roku 2011. Před mnoha lety jsem si osobně prožila roční období anorexie a desetileté peklo bulimie. Postupně jsem začala zkoumat souvislosti a příčiny těchto závislostí a nyní pracuji na otevření Domu bezpečí pro ženy s poruchami příjmu potravy. Pracuji s metodami, které jsou prožitkové. Přes dechové techniky, práci s tělem, relaxační a léčivá cvičení, až po psychoterapie. Vždy je možnost domluvit individuální vedení, individuální přístup upřednostňuji, proto je počet skupinky omezen.
Jsem přesvědčená o tom, že ženy, které jsou v zajetí jakéhokoliv sebedestrukčního programu, jsou do jedné citlivé a inteligentní osobnosti, které ovšem svoje schopnosti neznají nebo jim nevěří. A naopak je používají proti sobě. Nečekejte zázraky na počkání, vše bude závislé na vašem odhodlání a touze se z toho dostat. Je přirozené, že cestou dochází k různým pádům a selháním, mechanismus setrvačnosti myšlení i chování je někdy neúprosný. Je důležité dávat si postupné splnitelné cíle, nechtít zvládnout vše najednou. Pěkně krok po kroku, s radostí z každičkého i miniaturního pokroku. Je třeba otočit Vaši pozornost na to, co se daří. Ještě se nikdo neuzdravil tím, že neustále přemýšlí o nemoci. Nasměrovat myšlení na to, co chci a ne na to, co nechci – to je jeden z pilířů.

Program sezení bude živý. Budeme nejen povídat, ale i pracovat na uvolnění těla a mysli. Budeme se prakticky učit, co to znamená být v přítomnosti. Což je další pilíř cesty z jakékoliv závislosti. Jen tak zvládnete den po dni, hodinu po hodině, minutu po minutě. S sebou si vezměte vždy deku, vodu a pohodlné oblečení. Doba setkání kolem třech hodin. Pokud možno, uspořádejte si program tak, ať máte po sezení klid a nemusíte nikam spěchat.

Cena 350 Kč. Platba předem na účet 670100-2207970580/6210 do variabilního symbolu prosím uveďte své tel. číslo a do poznámky datum semináře. Děkuji. Místo je rezervováno po zaplacení. Cena při platbě na místě je 400 Kč. Přihlášení přes e-mail. M.krepelkova@zenyvpohode.cz, přip. tel. 736 455 107






Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube