13.04.2013

Planetární konstelace Máša Růžičková

Srdečně Vás zvu na seminář Planetárních konstelací, kde jedním ze způsobů, jak docílit celistvosti a vnitřního souladu, je způsob, jak do svého života začlenit všechny svoje vnitřní postavy.



Tentokrát se se budeme zabývat nalézáním svého středu uprostřed labyrintu života. Místo, po kterém každý z nás prahne, tam, kde je nám dobře na duši i na těle.


Propojení konstelací a planet nabízí podívat se na to, co vám bylo dáno při narození od sudiček do vínku a v jaké fázi poznání jste se ocitli právě dnes. Procítění planetárních energií vám umožní objevit, k jakým vnitřním zdrojům máte vřelý vztah, které z nich naopak bezděčně popíráte, jaký potenciál ve vás dříme a čeká na vaši pozornost a jaká témata zaplňují váš osobní prostor právě teď. Pozorování vlastního planetárního orchestru je skutečně neopakovatelným zážitkem, který otevírá nečekané možnosti. Nahlédnout do astrologické kulinářské kuchyně a usednout ke společně vystrojené hodovní tabuli je lákavé pozvání k ochutnávce osobního menu pro každého pozvaného.




Kdy:  13. - 14. dubna 2013 v čase 10:00 - 18:00 hod.
sobota 13.4.  9.30 - 18.00 hod.
neděle  14.4.  9.30 - 16.00 hod.


Kde:  Angel's Studio, Wenzigova 5, Praha 2

Platba:  cena: 2.400,- Kč
přihlášky a zálohu ve výši 1.000 Kč prosím posílejte do 5. dubna 2013


Lektor:  Máša Růžičková


Informace:
Každý účastník v úvodu obdrží svůj osobní horoskop a písemnou informaci o astrologické symbolice jednotlivých planet, a krátce si o ní pohovoříme.

Není nutné, aby účastníci byli znalí astrologie, na druhou stranu nejsou tyto znalosti na překážku.

Každý z účastníků má jednu vlastní konstelaci zajištěnou, není však podmínkou si ji stavět.

Od všech přihlášených potřebuji znát s předstihem pokud možno kompletní data – celé jméno, datum, čas a místo narození.

Na e-mail  info@astroinspirace.cz zašlete  prosím předem data: jméno a příjmení, datum, místo a čas narození. Zašlu Vám přihlášku.


Těším se na Vás


Máša Růžičková

www.astroinspirace.cz






Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube