20.10.2018

Planetární konstelace Máša Růžičková

Jedním ze způsobů, jak docílit celistvosti a vnitřního souladu, jak do svého života začlenit všechny svoje vnitřní postavy, mohou být planetární konstelace, které proběhnou tentokrát  o víkendu v Angel´s Studiu.

 

Pokusíme se uprostřed labyrintu života objevit svůj střed, místo, po kterém každý z nás prahne, tam, kde je nám dobře na duši i na těle. Propojení konstelací a planet nabízí podívat se na to, co vám bylo dáno při narození od sudiček do vínku a v jaké fázi poznání jste se ocitli právě dnes. Procítění planetárních energií vám umožní objevit, k jakým vnitřním zdrojům máte vřelý vztah, které z nich naopak bezděčně popíráte, jaký potenciál ve vás dříme a čeká na vaši pozornost a jaká témata zaplňují váš osobní prostor v současné době. Pozorování vlastního planetárního orchestru je skutečně neopakovatelným zážitkem,který otevírá nečekané možnosti. Nahlédnout do astrologické kulinářské kuchyně a usednout ke společně vystrojené hodovní tabuli je lákavé pozvání k ochutnávce osobního menu pro každého pozvaného. 

  

Seminář:

Proběhne pod vedením Máši Růžičkové (www.astroinspirace.cz), která se věnuje astrologii a nejen jí, mnoho let.

Účastníci obdrží v úvodu semináře písemnou informaci o astrologické symbolice jednotlivých planet znalost astrologie není podmínkou a svůj osobní horoskop.Každý z účastníků má jednu vlastní konstelaci zajištěnou není však podmínkou si ji stavět.


Napište na info@astroinspirace.cz a obratem obdržíte závaznou přihlášku. Přihlášku a zálohu ve výši 1.000 Kč posílejte prosím do 6. května 2018 na základě přihlášky, kde máte všechny informace. 

 

Organizace:

Konstelace proběhnou v Angel´s Studiu, Wenzigova 5, poslední, 5.patro,120 00 Praha 2

 

sobota 19.05.  09:30 hod. cca 18:00 hod.


neděle 20.05.  09:30 hod. cca 16:00 hod.

 

cena: 2.800 Kč, info o záloze při přihlášení.


Těším se Masha Růžičková  

pro info gsm: 737 606 282

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube