27.05.2013

Poruchy příjmu potravy

27.5 od 18 hod do 21 hod

Otevřená terapeutická skupina.

Už jste vyzkoušela veškerou pomoc? Snažíte se sama vymanit z pekla závislosti? Anorexie, bulimie, záchvaty přejídání, opakované držení diet, či přítomnost takto postižené dívky v rodině. Nemusíte na to být samy. Přijďte za námi do léčivého prostoru Angel´s studia.

S poruchami příjmu potravy pracuji od roku 2011. Před mnoha lety jsem si osobně prožila roční období anorexie a desetileté peklo bulimie.  Postupně jsem začala zkoumat souvislosti a příčiny těchto závislostí a nyní buduji na Moravě Centrum pro ženy s poruchami příjmu potravy. Pracuji s metodami, které jsou prožitkové. Přes dechové techniky, práci s tělem, relaxační a léčivá cvičení, až po psychoterapie. Vždy je možnost domluvit individuální vedení, individuální přístup upřednostňuji, proto je počet skupinky omezen.

Jsem přesvědčená o tom, že ženy, které jsou v zajetí tohoto sebedestrukčního programu, jsou do jedné citlivé a inteligentní osobnosti, které ovšem svoji sílu používají proti sobě. Cesta z tohoto bludného kruhu není jednoduchá. Nejdřív je třeba najít cestu do středu labyrintu, najít a setkat se sebou, se svým skutečným já. Jakmile je navázán kontakt, poté je ještě třeba najít cestu ven. Umět přenést svá poznání do reálného života. Cestou dochází k různým pádům a klopýtnutím, mechanismus setrvačnosti myšlení i chování je někdy neúprosný. Nejde o to, kolikrát spadnete, ale jestli se vždy zase zvednete a jdete dál krůček po krůčku. Hlavně pro tyto chvíle můžete počítat s mojí podporou. Každý se z toho může dostat. První krok je rozhodnutí – a pak jít krok po kroku.

Program sezení bude živý. Budeme nejen povídat, ale i pracovat na uvolnění těla a mysli. Budeme se prakticky učit, co to znamená být v přítomnosti. Což je stěžejní pilíř cesty ze závislosti. Jen tak zvládnete den po dni, hodinu po hodině, minutu po minutě.  S sebou si vezměte vždy deku, vodu a pohodlné oblečení. Doba setkání kolem třech hodin. Pokud možno, uspořádejte si program tak, ať máte po sezení klid a nemusíte nikam spěchat.  

Cena 300 kč. Platba předem na účet 670100-2207970580/6210 do variabilního symbolu prosím uveďte své tel. číslo a do poznámky datum semináře. Děkuji.  Místo je rezervováno po zaplacení. Přihlášení přes e-mail. M.krepelkova@zenyvpohode.cz, přip. tel. 736 455 107

Možno navázat další den seminářem Posvátné tělo. Při návštěvě obou programů - zvýhodněná cena o 100 Kč. tj 500 za oba.


Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube