16.11.2017

Předlohy života Jiří Skobla, 3 denní seminář

Srdečně Vás zveme na seminář Předlohy života ve dnech 16., 17. a 18. listopadu, který vede Jiří Skobla. V rámci tohoto semináře zjistíme, jak, žijeme podle svých předloh. Na kolik žijeme podle svých nebo jiných předloh. Zda jsou světelné - tj. KRYST-ovské a v souladu s principy Universa.

Budeme pracovat skrze energetickou matrici a provedeme nápravu tak, aby naše Nahoře bylo v souladu s naším Dole.


Každý účasník najde s lektorem, jak je na tom aktuálně a jak je to správně pro něj a jeho bytí. Sami tak zajistíte, aby se vám vaše životy žili lépe a radostněji.


kde: Angel's Studio, Wenzigova 5., 5 patro


kdy: 16.11. v 17:00 hod - 18.11. 14:00 hod


cena semináře: 3600,- Kč


lektor: Ilarius Jiří Skobla


Proč vlastně žijeme to co žijeme? Často se říká "Jak nahoře, tak dole."

Jak to, ale uchopit v naší realitě?


Vše je tvořenou jedinečnou, trojjedinou, božskou energií. Magnetickou, Elektrickou a Neutrální (Boží trojice), která je i naší součástí jak ve fyzické tak i duchovní rovině.


Před vstupem do fyzického projevení duše - hmotného světa, jsme si z této energie vytvořili nejen své tělo, ale také předlohy toho, jak tady chceme žít.


Zde na Zemi pak tyto předlohy manifestujeme, zhmotňujeme a realizujeme. Je to jako když si duše připraví, předtiskne omalovánky, které pak vybarvujeme v našich tělech ve fyzických světech v našich inkarnacích.


Tyto předlohy by měli být v souladu s božskou energií a plánem tvoření. Avšak v minulosti byli mnohokrát poničeny, reverzovány a narušeny. Například nesvětelnými bytostmi, entitami či přejatými cizími přesvědčeními.

A tak dnes většina lidí nemá tyto předlohy v souladu s vlastním záměrem duše a také ani se záměrem Stvořitele.



O přihlášky s platební údaje si pište na: angels-studio@email.cz


Těšíme se na Vás, tým Angel's Studia




Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube