06.06.2013

První krok ke změnám

Máte pocit, že se Váš život točí v kruzích a že se Vám nic nedaří? Celé dny se cítíte smutní a bez energie a nevíte proč? Toužíte změnit svůj život a nevíte jak? Právě pro Vás je určený seminář První krok ke změnám, kterému já říkám Afirmativní seminář.

Jde o to, že se budeme setkávat pravidelně a vytvoříme prostor bezpečí pro vnitřní růst.

V našem postupu často brání negativní myšlenky, které se nám stále dokola honí hlavou a nepustí nás dál. Jsme chycení v bludném kruhu našich negativních názorů a přesvědčení a nevíme, jak z toho ven. Myslíme si, že nejsme dost dobří, že neděláme dost nebo si nezasloužíme nic lepšího, a to způsobuje, že zůstáváme na mrtvém bodě.

Budeme se učit tyto myšlenky zachytit a pojmenovat, a změnit je na pozitivní afirmace, které otevřou náš život změnám. Naučíme se, jak vést vnitřní rozhovor, který nám bude prospívat a přinášet příjemné pocity.

Řekneme si, jaké drobné změny můžeme provést ve svém životě už nyní, abychom se cítili lépe a pomalu nastartovali pozitivní přístup k životu. Povíme si, co to vlastně znamená mít sám sebe rád a jak docílit toho, abychom vždy dokázali sami sebe podpořit a podržet.

Seminář se koná

Dne: 6. června 2013

Kde: Angel´s Studio, Wenzigova 5, 120 00 Praha 2, Královské Vinohrady

V kolik:  17:00 hodin

Cena: 350,- Kč

S sebou si vezměte nový sešit a psací potřeby. Budeme si říkat různá cvičení a v psaní můžete pokračovat potom i doma.

Věřím, že někdy i malé změny mohou vést k velkým zázrakům. Těším se na Vás 

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube