26.05.2013

Rituál pro zemi - taneční modlitba SISARI

Krásná příležitost věnovat svůj čas, energii, tanec, pozornost Zemi a všemu co pro nás Země znamená. Spontánní tanec vedený jen hudbou a vnitřním záměrem.
Společným záměrem večera je projevit vděčnost Zemi, Životu. Odpoutat se od osobních záležitostí, od zaměřenosti na svůj vlastní život a věnovat cca 90min tomu ostatnímu. Prožijete si, jakou léčivou moc má chvíle vděčnosti.


Sisari
Výtvarnice hluboce zamilovaná do spontánního tance. Po letech intenzivního tančení 5rytmů, se vydala svou jedinečnou cestou, kdy kombinuje tanec, meditaci a šamanské rituály. Tato cesta ji přivedla k hluboce prožívané přítomnosti a jednoty s Matkou Zemí. Rozvíjí taneční program Spirit Dance- Mysterium bytí, který si klade za cíl rozvíjet sebeléčivý potenciál intuitivního autentického pohybu


S sebou: pohodlné oblečení, květinu jako výraz vděčnosti Života na oltář (dobrovolně)  a ochotu vidět a cítit trochu jinak.


Lektorka: Sisari
Místo konání: Angels Studio, Wenzigova 5, Praha 2 (5. patro)
Kdy: 26.května 2013
V kolik: 19:00 - 21:00 hodin
Cena:  200,- Kč (v hotovosti na místě)
Registrace: Zašlete email se svým jménem a telefonním číslem na email: p.barny@post.cz
Kontaktní osoba: Petr Bartal 604 539 415

Více zde
: http://www.peterbartal.cz/products/ritual-26kvetna/

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube