09.03.2013

SPIRITUÁLNÍ PSYCHOLOGIE Ivana Valová


KDY: 9. - 10. března 2013

ČAS: 9:00 – 17:00 hod.

KDE: Angel's Studio, Wenzigova 5 (5. Patro), Praha 2

CENA: 2500,- Kč


Spirituální psychologie je nauka, která se zabývá porozuměním spirituálního aspektu lidské existence, tedy zážitky, které přesahují individuální rozměr člověka. Spirituální psychologie se zabývá

spojením s vyšším Já, získáním přístupu k univerzální moudrosti, hlubšímu porozumění životu

a studiem nejvyššího lidského potenciálu. Spirituální psychologie doplňuje psychologii o další informace a nabízí lidem pohled na život člověka z úrovně duše. Abychom tyto informace mohli používat, musíme začít vnímat hlas intuice.  Cílem spirituální psychologie je pochopit, že jednotlivé emoční stavy, onemocnění, nehody a energetické skoky pro nás představují příležitost ke zvládnutí životních lekcí, a také příležitost nejprve se vypořádat s tím, co se děje na spirituální rovině,

než budeme moci ovlivňovat změny ve fyzickém světě.

Témata: Základy spirituální inteligence. Sedmá čakra - vedení. Spirituální inteligence v kontextu – IQ,EQ,SQ,WQ,QQ. Základní životní lekce - přijetí, změna, bytí, schopnost vyjít s druhými,

komunikace - upřímnost, práce, hranice, vlastní integrita, láska, důvěra, pravda - zodpovědnost, laskavost, harmonie se vším. Co se děje v noci - porozumění snům, sex.

Práce s podvědomím, práce s emocemi. Bezpodmínečná láska. Dohody na úrovni duší, plán duše.

7 etap života. Hranice v rodině, partnerství a práci. Vaše rodová linie. Vyjádření své síly.

Spirituální komunikace. Jak pracovat s lidmi, kteří mají problémy s přejídáním, nedostatkem peněz, nedotahováním úkolů do konce. Jak se vyrovnat s hněvem a pocit viny.

Na kurzu si projdete celý svůj život a najdete si šablonu chování neboli váš vzorec chování, který neustále opakujete a který vám opakovaně přináší nežádoucí zkušenosti a naučíte se s ní pracovat.

 

Přihlášky: www.atlantskaskola.cz nebo tel. 603 805666.

Těším se na setkání.
Ivana Valová´






Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube