02.06.2013

TANEC SRDCE ANETA PAVLOVÁ - Prožitkové setkání

Setkání 2. června od 19:00 - 21:00 hodin bude o zázraku a léčebných účincích doteku i tance. Sycení těla vlastním dotykem podle systému breema. Jde o hravý a ne-posuzující způsob zacházení s tělem. Samotný tanec srdce bude veden ve dvojicích a každý si ho během večera zatančí. Večer bude zakončený osobní mandalou srdce, každý si nakreslí svůj jedinečný pocit, vjem, prožitek…


Místo konání: Angel's Studio, Wenzigova 5, Praha 2 (5. patro)

S sebou: pohodlné oblečení
Cena:  200,- Kč (v hotovosti na místě)


Registrace: Zašlete email se svým jménem a telefonním číslem na email: p.barny@post.cz


Kontaktní osoba
: Petr Bartal 604 539 415




Aneta Pavlová se lektorské činnosti věnuje již 10 let a to především v oblasti psychosociálních dovedností a rozvoje tvořivosti. Studia na Filosofické fakultě, Akademii múzických umění, Université Michel de Montaigne ve Francii, výcviky a kurzy, kterými prošla, mají společného jmenovatele – zájem o poznání, které předává dál. Umělcova cesta, práce s vnitřním partnerem a ženské kruhy jsou od roku 2011 stálou nabídkou jejích tvořivých kurzů. Má ráda stromy, miluje děti, hraje divadlo a namlouvá knihy pro nevidomé lidi. Jejím darem je otevřený, laskavý přístup a úplná přítomnost, kterou věnuje každému člověku ve chvíli, kdy s ním pracuje.
Více na: www.prakriti.cz




Také by tě mohlo zaujmout:
26.5 - Rituál pro Zemi (Sisari)


Více zde: http://www.peterbartal.cz/products/tanec-srdce-2cerven/

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube