09.02.2013

Tři brány ke štěstí Jan Bím

Každý z nás touží být šťastný. Hledáme různé cesty, jak tuto svoji touhu naplnit. Někdy hledáme v radovánkách, někdy v horečné práci a potřetí v odpočinku. Někdy se pocit alespoň chvilkového štěstí dostaví a někdy ne. Při pozorování svého života a života druhých lidí jsem si začal uvědomovat, že štěstí leží obvykle za těmito třemi branami – pozorností, odpuštěním a vděčností. (Více o těchto branách si můžete přečíst v tomto článku)

Lektor: Jan Bím (www.janbim.cz)

Místo konání: Angels Studio, Wenzigova 5, Praha 2 (5 patro)

Pozornost
Pozornost je první branou. Postupně budeme upírat pozornost k různým předmětům:

k vlastnímu tělu a tělesným pocitům
k emocím, které právě prožívám
ke kráse ve svém okolí
k příležitosti prokázat sobě nebo druhému laskavost
ke svému Srdci a k Tomu, co je v něm

Odpuštění
Po prozkoumání svého srdce zaměříme svoji pozornost formou řízené vzpomínkové meditace na situace v našem osobním příběhu, které potřebují odpuštění. Postupně budeme praktikovat z počátku jen ve svém duchu a později možná i nahlas venku:

odpuštění sobě
odpuštění těm, kteří nám ublížili
prosbu za to, aby druzí odpustili nám naše chyby
Vděčnost
Odpuštění naladí naše Srdce na vděčnost. V řízené vzpomínkové meditaci si připomeneme různé situace z našeho životního příběhu, za které můžeme děkovat. Budete překvapeni, kolik důvodů k vděčnosti ve své paměti objevíte.

Seminář zakončíme delším soustředěním do svého Srdce očištěného pozorností, odpuštěním a vděčností. Možná se v tomto okamžiku odehraje Zázrak, který změní náš život.

Přínos semináře
Účastníci si připomenou tři důležité brány ke štěstí, které již podvědomě dobře znají. Během vzpomínkových meditací si naleznou situace ze svého osobního příběhu, které si zasluhují pozornost, odpuštění a vděčnost. Pravděpodobně dojde k velmi těsnému dotyku své největší hloubky.


Místo konání
: Angel´s studio, Wenzigova 5, Praha 2 (5. patro)

Termín
:  9.2 -   9:00 - 18:00

Cena: Cenu si  určuje účastník podle spokojenosti na konci semináře


Registrace
: Zašlete email se svým jménem a telefonním číslem na email: p.barny@post.cz

Kontaktní osoba: Petr Bartal 604 539 415

Více zde: http://www.peterbartal.cz/products/brany-9unor/

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube