21.06.2013

V červnu s jógou k moři

Zvu Vás srdečně na zájezd do Chorvatska s jógou.
Do zájezdu se mohou přihlásit jógu praktikující i nepraktikující. Členové naší skupiny, kteří mají o jógu zájem, mohou počítat s dvěma 60minutovými lekcemi denně, a to před snídaní a před večeří.  

Mám pro vás ve spolupráci s Čedokem následující nabídku. Zvolila jsem nakonec místo, které dobře znám a ráda se tam vracím - RABAC na Istrii. Hotel MARINA, ubytování s polopenzí, bydlet budeme ve depandanci pár kroků od hotelu ve dvoulůžkových pokojích s příslušenstvím a s balkónkem. Byli jsme v něm ubytování několikrát, je příjemný čistý a pohodový, chutné jídlo, dobře fungující úklid, celkový dojem - příjemná atmosféra a pohoda.

Obědy lze v místě pořídit v restauracích, nebo nákupy v marketu, k němuž lze dojít příjemnou procházkou. V místě kavárny, restaurace, v hotelu Marina bývá několikrát týdně večer hudba k tanci. (Nevím, jak před hlavní sezónou).

Koupání nádherné - přírodní kamenné pláže i oblázkové - je dobré vzít si obuv do vody. Voda čistá, tyrkysová.

Termín
: 21.6.-30.6.2013, cesta busem, 8 dní/7 nocí.
Cena zájezdu pro necvičící: Kč 8 700,- + Kč 100,-administrativní poplatek = Kč 8 800,- Kč.
Cena zájezdu pro zájemce o jógu: Kč 8 700 + 1 400,- /tj.14 lekcí 60min./ + Kč 100,-admin.poplatek = Kč 10 200,- Kč.
Přihlášky mi, prosím, pošlete mailem na  e.hladilkova@seznam.cz  max. do 25.ledna 2013!
Více informací na http://www.joga-masaze.cz






Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube