04.02.2013

Večer andělských konstelací Mgr. Diana Freiová

Večer andělských konstelací Mgr. Diana Freiová
 

 Zvu Vás na setkání, jehož cílem je získání náhledu věcí které se vám dějí a získání širšího pohledu na momentální život..
 

Během tohoto večera se účastníci budou moci podívat na určité téma svého života pomocí andělské konstelace a získat náhled na situaci, kterou řeší. Dozvíte se, které jsou čtyři kanály na přijímání informací od jemně hmotných energií a který z nich je Váš primární komunikační kanál. Konstelace Vám pomohou rozpoznat způsob, jak s Vámi Vaši ochránci komunikují.
Na tomto setkání budete mít možnost si postavit svou konstelaci na rok 2013 a také budete mít příležitost zažít různé druhy konstelací v souvislosti s tématem, které řešíte. Pomocí konstelace dostávají účastníci vedení a rady od andělů. Tyto konstelace se charakterizují svou lehkostí a hravostí.
 

Večer andělských konstelací:
Kdy:         4. února 2013
Čas:          18:30 hod. do 21:30 hod.
Kde:         Angel’s Studio, Praha 2, Wenzigova 5, 5. patro
Cena:       333,- Kč
Lektor:    Mgr. Diana Freiová
 

Více o lektorce:
Věnuji se osobnímu růstu více než 15 let. K tradičnímu vzdělání, VŠ studia v oborech jihoevropská studia, politologie a sociální antropologie, jsem absolvovala různé výcviky se zaměřením na komunikaci, osobnostní rozvoj a alternativní způsoby léčení. To, co mě nejvíce oslovilo během dlouhých let „hledání“ toho, co mě naplňuje, je komunikace s anděly pomocí Andělské terapie. Inspirovala jsem se Doreen Virtue a díky tomu pracuji více s vnitřním dítětem. Mojí nynější vášní je koučování pomocí inteligence srdce. Stále se vzdělávám.

 
 
Moje motto je INSPIROVAT SE MOUDROSTÍ ŽIVOTA A INSPIROVAT OSTATNÍ.
 
 

Rezervace a přihlášky o účasti na setkání prosím posílejte třeba i sms: dianafrei@email.cz, GSM.: 721 835 462
 

Další akce:

 1. března 2013 od 18:30 h do 21:30h – Andělská terapie pro pokročilé  

12. dubna 2013 od 18h do 21h – Večerní andělský seminář s archandělem Jofielem

17. května 2013 od 18h do 21h –  Večer andělských konstelací

14. června 2013 od 18h do 21h – Večerní andělský seminář s archandělem Chamuelem

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube