24.05.2013

VEČERNÍ ANDĚLSKÝ SEMINÁŘ

Srdečně Vás zveme na Večerní andělský seminář, jehož hlavním cílem je pomoci účastníkům navázat spojení s anděly.

Během semináře se dozvíte, jak nám pomáhají andělé, jak využít andělskou pomoc v každodenním životě a při péči o děti a rodinu; jak pracovat s andělskou energií a jak rozpoznat andělské vedení. V rámci semináře se účastníci pomocí meditace spojí se svými anděly strážnými. Toto úvodní setkání si klade za důraz seznámit účastníky se základními prvky andělské terapie.

Co je to andělská terapie a pro koho je určena?

Andělská terapie je velmi účinný a bezpečný způsob, jak se uzdravit ze strachu nebo jiných citových bloků. Pomůže vám přijímat andělské vedení, naplňovat Vaše životní poslání, vyřešit nejrůznější záležitosti ve Vašem životě i vyléčit Vaše tělo.

Základem pro andělskou terapii je akceptování pravdy, že každý z nás má svého průvodce, který je právě teď s námi a šeptá nám milující poselství, která nám mohou pomoci s každou oblastí života. Andělská terapie Vám může pomoci navázat spojení s Vaším andělem strážným, s anděly a archanděly, uvědomit si, jakým způsobem s Vámi andělé komunikují a pomoci Vám přijmout jejich poselství. Andělé, kteří nás obklopují, se řídí univerzálním zákonem svobodné vůle, což znamená, že Vám bez vašeho svolení nemohou zasahovat do života.

Ačkoli andělská terapie není klasickým druhem terapie, spojení s anděly a přijímání jejich poselství má zaručený terapeutický účinek.

Součástí semináře jsou sebepoznávající hry a meditace.


Kdy:   24. května 2013
Čas:  19:00 hod. do 21:00 hod.
Kde:   Angel’s Studio, Praha 2, Wenzigova 5, 5. patro
Cena: 333,- Kč
Vede  Mgr. Diana Freiová, andělská terapeutka a kouč pomocí inteligence srdce.


Seminář je určen všem, kteří chtějí žít svůj život s radostí a uvědoměním, a všem, kteří chtějí přijmout andělskou pomoc ve svém životě.


Doplňující informace: Seminář může trvat i déle, než bylo původně plánováno.

Na semináři je vhodné mít na sobě pohodlné oblečení, sedí se na zemi, na polštářích nebo podložkách.

Příchod min. 15 minut před začátkem semináře.


Více o mně:
Věnuji se osobnímu růstu více než 15 let. K tradičnímu vzdělání, VŠ studia v oborech jihoevropská studia, politologie a sociální antropologie, jsem absolvovala různé výcviky se zaměřením na komunikaci, osobnostní rozvoj a alternativní způsoby léčení. To, co mě nejvíce oslovilo během dlouhých let „hledání“ toho, co mě naplňuje, je komunikace s anděly pomocí Andělské terapie. To, co mě nejvíce oslovilo během dlouhých let „hledání“ a to, co mě nejvíc naplňuje, je komunikace s anděly pomocí Andělské terapie a koučink pomocí inteligence srdce. Jsem lektorka vlastního konceptu Andělské kruhy srdce /Angel Heart Circles/. Stále se vzdělávám.

Moje motto je INSPIROVAT SE MOUDROSTÍ ŽIVOTA A INSPIROVAT OSTATNÍ.

Rezervace a přihlášky o účasti na setkání, prosím, posílejte na dianafrei@email.cz anebo sms-kou na GSM.: 721 835 462

Další akce:
7. června 2013 od 19 hod. do 22 hod. – Večerní andělský seminář s archandělem Jofielem
12. července 2013 od 19 hod. do 22 hod. – Večerní andělský seminář s archandělem Chamuelem

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube