Jiří Skobla

Pořádám individuální konzultace, semináře, workshopy pro aktivaci světelného těla KA, aktivaci 12ti vláken světelné DNA, semináře na práci s kyvadlem a
Školu lotosového srdce - školu energetických aktivací, kde s lidmi pracuji na rozvoji jejich vlastních léčivých schopností.

Ve své terapeutické praxi pracuji kromě léčivých kamenů, speciálních meditací a energií, také s technikami Transmultidimenzionálního léčení, které pracují přímo s duší, duchem, Božským Já.
Díky tomu se snadněji nachází ložisko potíží, zatížení nebo nemoci.
Člověk vstupuje svým vědomím přímo tam, kde je vhodné začít s léčením, do jádra potíží. Následně pak dochází k rozpuštění tohoto zatížení a klient tak zřetelně pocítí úlevu v praktickém životě. Vzhledem k tomu, že jsme multiúrovňovými bytostmi, jež se projektují v několika rovinách/dimenzích, je vhodné, když se techniky léčení a energie vzájemně doplňují a uplatňuje se osobní přístup k individualitě klienta. Dá se tak dosáhnout maximálního účinku terapií.

Zkrátka neodstraňujeme následek či příčinu, ale obojí naráz. Pomocí působení elektrické a magnetické energie neutralizujeme potíž a vytváříme harmonické pole.

Díky duchovním průvodcům a prací se světelným tělem, jsem si osvojil techniky, které kvantovým skokem doplňují jakoukoliv běžnou léčbu či terapii. Podílel jsem se na vytvoření několika světelných, energetických systémů léčení díky energiím, které k nám z Vesmíru přicházejí. Také proto na svých seminářích předávám kódy pro aktivaci světelného těla KA a nové světelné matrice, jako základ pro další duchovní rozvoj a sebepoznání na cestě sebe uzdravení. A to na všech úrovních bytí. Techniky vedou k probuzení Božského JÁ a ke znovu sjednocení s naší kosmickou rodinou, Universem. Součástí je uvolnění léčivého potenciálu jedince v souladu s jeho cestou v Božím plánu tvoření, aby se mohl uzdravovat.

Kontakt pro konzultace: 605900107

Založil jsem školu energetických aktivací: Školu lotosového srdce, kde se věnujeme zvyšování osobních vibrací, konceptům energetického léčení a odstraňování nevhodných energetických blokací v těle, včetně duchovních smluv, paměťových virů, atd.

Narodil jsem se 1. listopadu 1977. O spiritualitu se zajímám již od dětství. V roce 1990 to začalo vážněji s léčivými kameny, které jsem nejprve sbíral jako kluk pro krásu a následně si začal uvědomovat jejich energii a sílu. V průběhu let jsem prošel zasvěcením do energií a začal jsem se věnovat energetickému léčení. Následně jsem aktivoval svoje světelné tělo a díky setkání s kosmickou vědmou jsem se propojil se svým vyšším bytím a aktivoval svůj osobní vesmírný kód. Od té doby, u mě začalo docházet k aktivnějšímu spojení se spirituálními rovinami a komunikaci s bytostmi - našimi duchovními světelnými průvodci nejen z naší Galaxie. Skrze Krystalickou řeku jsem začal přijímat další energie, aktivoval jsem své světelné, krystalické tělo, došlo u mě k obnově prapůvodního krystalického kódu, který nese a může projevit každý na Zemi. 

Když se na jaře 2011 otevřel portál aktivující energie Země, byl jsem schopen přijímat energie strážců elementů, patronů života a transformační energie Země, které nám mají pomoci zvyšovat naše osobní vibrace a vzestupovat společně se Zemí. Tyto léčivé vibrace podobně jako energie planet a hvězdných avatarských zvířat, mohou výrazně pomoci při celostním léčení. Dalších energetických aktivací se mi dostalo při mé cestě po Indii na podzim 2011 a při návštěvě Krishnova chrámu v Udupi a v jeskyni Eddakal. V roce 2012 jsem se již aktivně podílel na obnově energetických míst Země v ČR i v zahraničí a na otevření portálu pro přechod duší.

Přiložené fotografie

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube