Luboš Kural

Jmenuji se Luboš Kural, masíruji a působím svýma rukama a svou intuicí na těla klientů, kteří se chtějí a potřebují zbavit fyzických potíží, které je i dlohodobě trápí a zároveň jsou propojené psychosomaticky. Vnímám človéka jako celek a následuji záměr navodit rovnováhu těla, mysli i duše. Specializuji se na terapeutickou masáž, která řeší zdravotní potíže. Používám mnoho  terapeutických metod a přístupů. Jakou metodu použiji, právě pro vás, stanovím po první konzultaci na základě uváděných symptomů.  A dále podle toho, jak symptomy ustují.

Orientuji se, jak na momentální stav tak i na dlohodobé, takzvané chronické potíže. Mám individuální přístup ke každému klientovi. Pracuji v příjemných prostorách, v příjemné atmosféře, v prostoru důvěry a bezpečí, pro každého kdo přijde.

Reflexní terapie

Je tlakové působení na určité body na těle, které zahájí samoléčebný proces vnitřních orgánů.

Každý orgán v těle má na noze takzvanou reflexní plošku, která je energeticky a nervově spojená právě s daným orgánem. Můžeme si to představit jako neviditelnou strunu mezi vašimi orgány a chodidlem. Celé tělo se promítá do oblasti chodidla nebo ruky a každý orgán má na chodidle nebo ruce svůj zmenšený obraz. Ploska nohy, nárt, prsty, pata a okolí kotníků je tedy jakýmsi systémem „tlačítek“, které když stiskneme, zazvoní na druhém konci drátu, protože signál putuje po nervových spojeních přímo do orgánu nebo části těla, na kterou chceme působit. Pokud hladíme a masírujeme správné místo, léčíme tím i vnitřní orgány. Reflexní terapie je léčebná metoda, díky které je terapeut schopen rozpoznat oslabení jednotlivých orgánů a pracovat na jejich posílení. Říká se, že dokáže často odhalit příčiny chronických potíží tam, kde se to zatím nepodařilo medicíně.

 

Klasická rekondiční a sportovní masáž

Jedná se o klasickou masáž, která je vhodná pro uvolnění svalů celého těla. Výrazně uvolňuje při bolestech bederní a hrudní páteře. Dochází při ní k uvolnění svalů podél páteře, k navrácení jednotlivých obratlů do správné pozice, zmírnění tlaku na kořenové nervy a zmírnění komprese na meziobratlové ploténky. Páteř je po masáži zrelaxovaná, obratle jsou ve správné poloze a klient prožívá pocit hluboké fyzické i psychické úlevy. Podporuje klidný spánek, detoxikaci a regeneraci organismu. Úspěšně se také používá jako pomocná metoda při různých onemocněních páteře.

 

Odblokování krční páteře

Masáž šíje a krku provádím po každé masáži. V sedě, pro navození uvolněného stavu klienta, díky ní je masáž daleko účinější.

 

Baňkování

Baňkování neboli " cupping"  je účinná masážní a léčebná metoda při, které dochází k velmi intenzivnímu prokrvení svalů a tkání. Pomocí baňkování lze zmírnit či odstranit  staré bolesti zad a kloubů. Osvědčilio se také i při léčbě migrény, vysokého krevního tlaku a zažívacích potíží, protože uvolňují napětí v těle.

 

Detoxikační masáž bylinkovou solí

Je příjemná masáž, která odstraňuje napětí, škodliviny z těla a díky prokrvení při masáži solí, působí byliny více do hloubky. Je velmi vhodná a  účinná, také velmi šetrná pro masáž nohou při potížích s křečovými žílami.

 

Energetické púsobení díky Reiki

Vyrovnání toku energie v těle, otevření č aker.

 

Energetické působení díky Shamballa

Patří mezi metody práce s energií. Podobně jako například známá energie Reiki, pracuje i Shamballa s harmonizujícími vibracemi univerzální vesmírné energie. Tyto vibrace obecně očišťují, podporují růst a život jako takový. Na fyzické úrovni harmonizují tělo a zbavují ho škodlivin. Na úrovni duchovní pakpůsobí na psychická zranění, rozpouštějí bloky bolestí ve vztazích a také jedince k sobě samému. Podporují jeho vývoj směrem k celistvosti a seberealizaci.

 

Obvyklá délka jedné terapie je 60 minut, při domluvě a v případě potřeby 120 minut.

 

Objednávky na

gsm : 775 688 471

e-mail: lkural@seznam.cz

 

Těším se na vás 

Luboš Kural


Přiložené fotografie

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube