Monika Markovičová

Zdravím Vás, jmenuji se Monika a při setkání s klientem využívám především dovednosti TRADIČNÍ ČINSKÉ MEDICÍNY (akupunktura, fytoterapie, dietetika, moxa, guasha, baňky). Pro celkovou harmonizaci nabízím také aromaterapii, Bachovy květové esence, práci s dechem a další účinné techniky (masáž – hlavy, obličeje, rukou, břicha, nohou). Vše otevřeně komunikuji s klientem a společně volíme vhodný postup.

Už ve starých léčebných knihách se píše, že naše tělo má samoléčebné procesy. Já tento výrok následuji a dále se fokusuji na individuální zadání, přání a potřeby klienta.

Pro klienta vytvářím bezpečný prostor, ve kterém si může dovolit uvolnit se a dotknout se sám sebe na úrovních, které se mu nabízí - mysli, těla i duše.

ALCHYMIE DOTEKU. Co si představíte, když slyšíte slovo dotek? Někteří lidé si představí dotek fyzický, někteří dotek jiného charakteru. Pro mě má dotek mnoho významů a forem. Každého člověka se doTÝKÁ něco jiného, s jinou intenzitou i hloubkou – vlídné slovo, úsměv, pohled, hudba, fyzický dotek a mohla bych pokračovat dále.

Čemu věřím?

Ke každému klientovi je třeba přistupovat individuálně a komplexně.

Na světě není nic ani dobré, ani špatné, zkrátka to je a pro každého to znamená něco jiného. Co je pro jednoho dobré, pro druhého může být špatné. A to v jakékoli situaci.

ZáZRAKY se dějí.

Úsměv, laskavost, soucit a vědomý dotek léčí.


Kontaktujte mne na telefonu +420 603 546 415 nebo e-mailem markovic.mon@gmail.com

TĚŠÍM SE NA SPOLEČNÉ SETKÁNÍ

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube