22.08.2012

Cesta k sobě skrze tanec - Daniela Sejkorová

!!! Hudební doprovod živě v podání Tomáše Prokopiče !!!
 
Tanec dokáže harmonizovat tělo a ducha – dává nám radost, pocit štěstí, vnitřní spokojenosti a pohody, ale současně pomáhá uvolňovat potlačované emoce, učí nás svobodně se projevit a spojuje nás s naším vnitřním světem.
 
“Cesta k sobě skrze tanec“ jsou otevřené experimentální taneční večery určené všem, kteří mají rádi hudbu a tanec, a to bez ohledu na předešlé taneční zkušenosti, věk či pohlaví.


Tanec a pohyb jako takový se zde stává komunikačním kanálem, skrze nějž dochází ke svobodnému vyjádření osobnosti každého z nás, objevování nových způsobů bytí, cítění a odhalování emocí.

Hlavním cílem těchto setkání je propojení se s tanečním rytmem na hlubší, intuitivní úrovni a následné propojení se s tělem. To pak vede k vzájemné interakci těla a ducha.

Kdy? ve středu 22.8.2012 v čase 19:00-21:00 hod.
Cena za osobu: 200,- Kč
Lektorka: Daniela Sejkorová
 
Vezměte si s sebou volné oblečení a lehké boty (piškoty, jazzky) nebo můžete být naboso.

Rezervace: daniela.sejkorova@centrum.cz nebo 722968108
FB: http://www.facebook.com/events/403003119762045/. Foto je v příloze.

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube