17.07.2012

Dornova technika a Breussova masáž

Dornova technika a Breussova masáž každé úterý, středu a čtvrtek objednávejte se na mobil: 736 726 845 Rudolf PAP Na tuto masáž si vezměte leginy a tičko, at se cítíte pohodlně.



Breussova metoda je dílem Rudolfa Breusse rakouského léčitele a experta na přírodní medicínu. Breussova masáž výrazně pomáhá při bolestech bederní a hrudní páteře. Dochází při ní k uvolnění svalů podél páteře k navrácení jednotlivých obratlů na správné pozice, zmírnění tlaku na kořenové nervy a zmírnění komprese na meziobratlové ploténky. Páteř je po masáži zrelaxovaná, obratle jsou ve správné poloze a klient prožívá pocit hluboké fyzické i psychické úlevy. Breussova masáž podporuje klidný spánek, detoxikaci a regeneraci organismu. Úspěšně se také používá jako pomocná metoda při různých onemocněních páteře.

Dornova metoda 3 zahrnuje:
Baňkování ventrálně posunutých obratlů
Masážní technika Guasha
Dornova technika pro čelist a klíční kost
Akupresurní body v kombinaci s Dornovou technikou
Vztahy orgánů obratlů a meridiánů

Délka trvání terapie 30 - 60 min
Cena 300,- Kč až 500,- Kč

Kurzy jsem absolvoval v roce 2009 v centru Třezalka pod vedením lektorky Anny Velisek

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube