12.09.2020

JAK NA MANIPULACI 12. a 13. září, víkendový seminář vede Daniela Anna Andělová

Máte někdy pocit, že nefunguje komunikace s partnerem, rodiči, dětmi, kolegy nebo obecně s okolím že nerozumí tomu co říkáte? 


Jak se zařídit, aby lidé v okolí s přestali s manipulací či zařídit, aby se Vás manipulace už vůbec nedotkla osobně? Jak manipulaci rozeznat, jak si říci o to co potřebuji? 
JAK NA MANIPULACI víkendový seminář vede Daniela Anna Andělová
Srdečně Vás zvu na slibovaný víkendový seminář, který pořádám 4. a 5. dubna 2020, kde Vás čekají kromě uvedeného tématu i oblíbené meditace. 
Na semináři zjistíte a procvičíte, kdo a jak a proč vlastně manipuluje. CO CHCE ZÍSKAT TÍM, CO ŘÍKÁ a JAKÝM způsobem se s tím MŮŽETE důstojně vypořádat a cítit se v tom hezky a příjemně. 
Co je vlastně manipulace? Zjistíte také jak reagovat rychle a důstojně, tak aby se v tom oba komunikující cítili dobře.  Díky probrání jednotlivých TECHNIK manipulace získáte větší pochopení pro své okolí. Více můžete pochopit také sami sebe a pohybovat se v komunikaci komfortně a jistě. 

Co ostatní říkají a co vlastně slyšíme?
Co říkáme a jak na nás ostatní reagují? Je jejich reakce v souladu s tím , jak to myslíme? 
Možná Vás také nadchne to, že můžete toto téma prozkoumávat celý víkend a získat mnoho nových znalostí a dovedností. 
UMĚNÍ ŘÍKAT NE je také obsahem semináře Naučíte se říkat Ne laskavě, ve své vnitřní síle, bez pocitů viny. Nové formulace a kouzelné věty. Pochopení sebe sama a použití pozice druhého při komunikaci. Jak komunikovat klidně a s novým postojem a mnoho dalšího.

vede: Daniela Anna Andělová 
kde: Angel´s Studio, Wenzigova 5, Praha 2 (5. patro) 
v kolik:sobota: 9:30 - 18:30 hod. neděle: 9:30 - 16:00 hod. 
cena: 2400,- Kč, za celý víkend včetně jídla, nápojů, sladkostí a ovoce.  
Místo si zajistíte zaplacením zálohy 1600 Kč, či celé částky 2400 Kč na číslo účtu 6382251004/2700. Zprávu o zaplacení zašlete na e-mail:agame@volny.cz nebo na mob 608212728


Těším se na setkání
Daniela Anna Andělová Life Coachmobil: 608 212 728 
více na: www.angelsstudio.cz  

Jestliže víte o někom, kdo toto téma řeší a máte touhu pozvánku přeposlat, udělejte to.



Přiložené fotografie

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube