28.08.2012

Jóga s Evou Hladílkovou

Praktikujeme ve skupině klasickou pomalou jógu – hathajógu, která inklinuje k józe integrální.




Lekce trvají 90 minut a většinou zahrnují:
• úvodní relaxaci
• rozcvičení, průpravná cvičení
• jógové pozice, ásany
• dechová/koncentrační cvičení
• rovnovážné pozice
• závěrečnou relaxaci.
Nyní probíhají lekce v režimu:

pondělí 17:15 -18:45 hod.
úterý 17:00 -18.30 hod.
čtvrtek 17:30 -19:00 hod.
info o volných místech na níže uvedených kontaktech.

Cíl mých kurzů jógy je jemným cvičením (občas i zpěvem/poslechem/ manter) dosáhnout celkově příjemného pocitu ze sebe sama, po lekci se cítit optimisticky a obklopení příjemnou energií pro sebe i okolí, větší odolnost proti eventuelním konfliktům či stresům. Jedná se zejména o pocit celkového uvolnění, pročištění těla i mysli, snížení dopadu stresu, pocit příjemného rozhýbání celého těla, zvýšení hybnosti kloubů, protažení a posílení svalů, pocit celkového uvolnění, zklidnění, osvěžení a relaxace, které jsou nezbytnou součástí lekcí jógy, protože umožňují rychlou regeneraci sil a tím umožňují nastartování samoozdravných procesů v těle člověka, postupné seznamování s prací s životní energií (pránou) a ovládáním jednotlivých svalových skupin v těle. Přispívá k prokrvení a regeneraci tělesných orgánů a zlepšení jejich funkce.

EVA HLADÍLKOVÁ
604 643 677
e.hladilkova@seznam.cz

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube