06.10.2012

Nohama na Zemi, Hlavou v Srdci

„Hledáš li harmonii ve svém životě, uzemni se tak, jakoby jsi měl čtyři nohy a vnímej svět svým srdcem. Potom spatříš Boha ve všem a všech.“
...Ketut Liyer

Záměrem tohoto kurzu je pomoci Vám osvobodit Vaše skryté síly, najít a prožít Vaše přirozené kvality a nakouknout do Vašich tajných komnat podvědomí, kde často leží ukryty ty největší dary.

Pro ty z vás, kteří pracují v pomáhajících profesích, může tento kurz přinést užitečné nástroje a nové vhledy do vaší práce.

Základní témata:

Uzemnění: jak stát pevně nohama na zemi, být stabilně ukotven ve svém fyzickém těle a využít podpory Země v našem osobním procesu, co je to tělesné prožívání a jak být tady a teď.

Kontakt: jak být v kontaktu se sebou a následně s ostatními, kde jsme v kontaktu a kde ne, jak pochopit, uzdravit a odložit obranné struktury a prohloubit schopnost milujícího kontaktu k sobě a ostatním v každodenním životě.

Komunikace: rozvinutí vnitřní a vnější komunikace, naslouchání, vyjadřování, rozpoznání masky.

Práce s tělem: pozorné bytí v těle, změna postojových a svalových návyků, tanec, bioenergetická cvičení.

Práce s dechem: vědomé dýchání, dechové techniky, dech jako nástroj vědomého procesu.

Práce s energetickým systémem a čakrami: kvality jednotlivých energetických center a jejich vliv na náš život, techniky pro harmonizaci a posílení jednotlivých en.center a jejich integrace v en. poli člověka.

Práce s emocemi a mentálními strukturami: co jsou emoce, jak je zdravě prožít a vyjádřit, emoční inteligence, emoce jako důležitá součást naší bytosti, odhalení mentálních map a omezení.

Práce se záměrem: jak žít ze svého středu a najít své pozitivní a negativní záměry, techniky vycentrování, hara movement.







-7 celodenních setkání

-domácí úkoly mezi setkáními

-podpora během kurzu přes skype

-možnost individuálních sezení/healingu za zvýhodněnou cenu

...

Cena 1200,- za jeden den, celkem 8400,- za celý kurz

Začátek kurzu Říjen 2012

Termíny jednodenních setkání: 6.10. , 4.11. , 8.12. , 12.1. , 2.2., 2.3. , 6.4.

Místo konání: Angels Studio Wenzigova 5
128 00 Praha 2,
5. patro

V případě zájmu je potřeba si rezervovat místo a zaplatit zálohu. Počet míst ve skupině je omezený!!!

Dotazy, rezervace a registrace: Jiří Král, lifesource.cz@gmail.com, 777 999 390

Skupina bude uzavřená, což znamená, že je potřeba se přihlásit na celý kurz (7 jednodenních modulů)

O Jiřím Králi:

Jiří Král se více jak deset let učil holistickému přístupu k lidskému životu od různých učitelů z Čech,Evropy a USA.
Absolvoval 4-letý profesionální trening zaměřený na osobní růst, transformaci, energetické léčení (healing), psycho-spirituální rozvoj a body-terapii na škole Barbara Brennan School of Healing Europe(BBSHE) a je certifikovaným Brennan Healing Science Practitioner® pro ČR.

Šest let se věnuje poradenství osobního rozvoje, práci s tělem a energetickému léčení ve své soukromé praxi v jeho rodném městě Brně. Čtvrtým rokem pořádá v Brně dlouhodobé kurzy osobního rozvoje Esence, kterých se již zůčastnilo kolem 80 spokojených praktikujících.
Působí jako facilitator na workshopech „Integrity Path“ svého učitele a přítele Daniela Cadenazzi(CH), kde se spojuje holistický přístup, bioenergetická cvičení, tantrický vhled a lidství v komunitním stylu týdenních setkání.

Jeho vášní při práci s lidmi je pomáhat jim objevovat jejich nadání, kvality a krásu jejich Esence. Být autentickými a spokojenými lidmi, kteří ví jak žít šťastný, spokojeny, bohatý a zdravý život.

Nesnaž se uzemnit, jsi Uzemněním.
Nesnaž se milovat se, v pravdě jsi Láskou.
Nesnaž se najít se, jsi Tady a Teď.
Nesnaž se uzdravit, tvá zranění jsou tvým Léčitelem.
Všechno, co potřebujěš, je v Tobě.
Vše ostatní se děje spontánně.
Jsi Darem pro tento Svět.


Jiří Král - Esence

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube