08.09.2012

Spirituální komunikace

KDY: 8. - 9. září 2012, ČAS: 9 – 17 hod
KDE: Studio Angels, Wenzigova 5, Praha 2
CENA: 2200,-


Máte pocit, že jste na Zemi, abyste "něco" udělali? Považujete se za léčitele, i když přímo nepracujete v oboru léčení? Jste učitelem, ale nevíte přesně, co učit? Dostáváte vedení, ale máte problém věřit tomuto vedení, anebo si myslíte, že si to vymýšlíte? Díváte se na lidi na pódiu a v hloubi duše víte, že take patříte na podíum? Vždycky jste věděli, že jednou něco napíšete, ale nevíte, jak začít?
Přistihli jste se, jak někomu něco říkáte, a nevíte, odkud tyto věty přicházejí, ale poté si uvědomíte,
že to byla ta nejlepší věc, kterou jste mohli říct? Máte v sobě vnitřní  vědění, ale ne vždy víte, jak je dát do slov? Jste člověkem, který pomáhá ostatním s intuicí, a chtěli byste se více spojit s tímto darem? Pokud vás tyto věty oslovují, je kurz umění komunikace s duší pro vás.
Je načase, abyste získali sebevědomí v komunikaci s duší. Na kurzu Spirituální komunikace porozumíte umění chanelingu. Duše s námi hovoří několika způsoby, a vy si pouze musíte vzpomenout na svůj způsob chanelingu a procvičovat ho - každý člověk totiž chaneluje jinak. Na tomto kurzu budete mít příležitost chanelovat a naučit se svému způsobu chanelingu důvěřovat a vyjadřovat to,
co vám přichází. Na kurzu získáte potřebné sebevědomí ve své vlastní schopnosti a uvědomíte si, jak pomocí intuice pracovat jako terapeut, léčitel, učitel nebo pracovník s energií.
Procvičíte si jasnozřivé a intuitivní schopnosti, vzdálené vidění, psychometrii, telepatii,
komunikaci s duší. Budete mít prostor si uvědomit svou vnitřní krásu,
zažít hlubší kontakt a vyjadřovat své pocity a myšlenky.
Dále se budeme věnovat základními principy pro učitele, terapeuty a léčitele a osobním hranicím.
Doporučuji si přečíst knihu od Steve Rothera - 12 základních duchovních pravidel (v originále Spiritual psychology), Fenomén indigových dětí nebo Indigové děti, praktický rádce - Carolina Hehenkamp.

Těším se na setkání s vámi.

Přihlášky a informace:
Mgr. Ivana Valová, tel. 603 805 666, info@atlantskaskola.cz
www.atlantskaskola.cz

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube