11.12.2012

Vzestup

KDY: 11. – 12. prosince 2012, ČAS: 9 – 17 hodin
KDE: Studio Angels, Wenzigova 5, Praha
CENA: 2500,-

21. 12. 2012 Země dokončí 26 000 oběžnou dráhu kolem Slunce. Do té doby je potřeba, aby na tuto změnu bylo připraveno 144 000 lidí, kteří vrátí lidem do povědomí učení starodávných národů a vědomí lásky a jednoty, že jsme všichni propojeni. Pouze kombinace našich energií nás vyzdvihne na úroveň, kterou potřebujeme, abychom se dostali ke speciálním informacím a energiím. Tento kurz souvisí s napojováním se na krystalickou mřížku kolem Země a aktivací velkých krystalů Země.
Na kurzu Vzestup se budeme slaďovat s energiemi vzestupu, budeme se očišťovat, léčit a přípravíme fyzické, emoční, mentální a spirituální tělo na nadcházející změny. Společně získáme přístup k novému stylu léčení a transformačním schopnostem pro sebe a pro ty, se kterými pracujeme.
Cílem kurzu je jasné porozumění procesu vzestupu na individuální a planetární úrovni.

Témata kurzu: Osobní, rodinný, kolektivní a planetární vzestup. Souvislost mezi Zemí - lidmi – vědomím 5D. Společná práce v kruhu. Spojení s moudrostí starodávných národů
a vesmírných portálů na Zemi, hvězdami a planetami souvisejícími se Zemí.
Vzestup. Jak se vyznat v životě. Očista, svoboda, vnitřní klid. Jednoduchost, soudnost, materializace. Ochrana, impulz k probuzení. Být mistrem, přívaly světla. Kódy a klíče. Spirituální rodina, Monáda. Váš životní cíl. Zvýšení vibrace na buněčné úrovni. Zasvěcení, iluze. Děti nové doby, dnešní doba. Indigoví a křišťáloví jedinci. Lightworker. Vesmírný okamžik 12-12-2012. Duše v bysnysu.
Původní stopa Země, magnetické linie. Atlanida - vaše schopnosti a talent. Bermudský trojúhelník - Velký krystal, spojení s Neptunem. Lemurie - krystaly a spolupráce. Mu - skály a zvuk. Dogonové, Afrika (Mali) - kultura, bubnování, starodávní moudrost, posvátná geometrie, spojení se Síriem. Austrálie - domorodci a rovnováha mužské a ženské energie. Inkové - spojení se svou původní stopou. Machu Picchu (Peru) - spojení se Saturnem a Měsícem, rozvinutí intuice. Aztékové - léčení duše. Babyloňané - pracovat v souladu s univerzálními zákony. Egypt - Velká pyramida a Sfinga (Giza) - léčení, spojení se Síriem a Orionem. Eskymáci - příběhy, telepatie a vedení. Indiáni - znovunavrácení chybějící části osobnosti. Kahunové, Havaj - spojení s delfíny, Huna modlitba, vyšší aspekt lásky, sakrální čakra, léčení vztahů. Tibet - soucit a mír, bílé světlo a bílý plamen.

Májové a májská pyramida (Guatemala) - napojení na Venuši, Andromedu a Sírius, bezpodmínečná láska. Obyvatelé Mezopotámie - posílení mužské energie. Řecko - přírodní medicína, léčení, starodávné vědění, otevření třetího oka, Orion, Andromeda a Archanděl Rafael. Maorové - šamanské schopnosti, rozvinutí intuice a posílení ženské energie. Fidži (Oceánie) - spojení s Plejádama, přátelství, spolupráce, spojení s čakrou kolem pupku. Hora Shasta (Kalifornie) - spojení s lemurskou energií, plejádské léčebné metody. Agata (Rusko) - léčení a vyrovnání energie kundalini, síla pokojného bojovníka. Planeta Venuše, spojení se Síriem. Otevření vyššího srdce. Milost a pokora. Vše, co bude potřeba dokočit. Doporučuji si přečíst knihu 2012 Budíček lidstva a Klíče k vesmíru - Diana Cooper. Platba na místě. Rytmus Země, spojení se Zemí. Zvuk, čas a rychlost. Přírodní živly - vzduch, oheň, voda, země. Posvátná geometrie - vyrovnání mužské a ženské energie. Vesmírné srdce, čistá láska. Univerzální zákony, jednota.

Těším se na setkání s vámi.

Přihlášky a informace:
Mgr. Ivana Valová, tel. 603 805 666, info@atlantskaskola.cz
www.atlantskaskola.cz

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube