02.12.2012

Žít svůj sen

Jednodenní workshop, který vám pomuže proměnit vaše sny v realitu

sobota 10.11.2012 a neděle 2.12.2012, 10:00-17:00

Po bohatě nabitých zkušenostech se opět vracím s touhou otevřít kurz Žít svůj sen, abychom se tu mohli všichni potkat a sdílet svoje sny a touhy a proměnit je podle jednoduchého klíče v realitu. Tím klíčem je práce sama na sobě, naslouchání si a uchopení snu do vlastních rukou. Udělat první krok k realizaci je tím nejtěžším, a proto společné setkání umocňuje zodpovědnost, kterou všichni vůči sobě a svým snům máme. Nejde o to žít svůj sen, jde o to žít svoji realitu tak, aby nás uspokojovala a činila šťastnými. Proto všichni, kdo byste rádi něco ve svém životě změnili a nevíte úplně jak, nebo ho obohatili o nové impulzy – přijďte nahlédnout do svých životních karet a proměnit je ve skutečnost.

Kurz je určen jak pro absolventy kurzu Žít svůj sen a Umělcovy cesty, tak pro úplné laiky a nováčky, kteří vůbec netuší, o čem je řeč. Práce vychází z velmi populární knihy The Artists´ Way od autorky Julie Cameron /USA/.

Kurz vede lektorka , absolventka FSVUK, obor Masová komunikace. Novinářka, tanečnice, keramička a v neposlední řadě i malířka a spisovatelka.

Cena: 1200 Kč/den                             

Rezervace zajištěna při platbě předem, č.ú.: 1720360113/0800

Angel´s Studio Prague, Praha 5, Wenzigova 5, metro I.P.Pavlova



Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube