Pronájem sálu Crystal

Jde o velmi klidný, světlý sál je to největší  prostor ve studiu. Prostor  je nejvíc využíván pro semináře, skupiny a kurzy různého typu, meditace, rodinné konstelace, planetární konstelace, jógu, bubnování, koncerty, zvnitřnění a uvolnění tancem, odpolední či večerní přednášky. Je vybaven tabulí a také prostorem pro promítání s možností pronajmutí projektoru. K zapůjčení jsou tu polštářky, podložky a deky. V případě zájmu je možné tuto místnost vybavit našimi stoly a židlemi. Rozloha místnosti je 54m2. Tento prostor si můžete pronajmout na víkend, den, půlden  či hodinu.

Přiložené fotografie

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube